Introductiecampagne DigLin MVT

Introductiecampagne DigLin MVT

Een introductiecampagne en look & feel voor een hagelnieuwe online lesmethode. Een methode die nét even anders is en niet uitgaat van de traditioneel gebaande paden wanneer het gaat om het leren van een Moderne Vreemde Taal. Een uitdaging om dit alles binnen één maand te creëren, maar oh zo gaaf als het dan toch lukt!

Diglin MVT is een unieke digitale leermethode die door een intuïtieve en adaptieve opzet de student direct aan de slag laat gaan met het verkennen van een taal.

Voor deze campagne werkte ik intensief samen met collega Tanja Roelofs van Sourcecare Media. Na enkele productieve en inspirerende brainstormsessies ontwierpen we de complete look & feel van Diglin MVT.

We creëerden een campagne die in één oogopslag duidelijk maakt dat de student (leerder) zelf aan het stuur zit bij het ontdekken van een moderne vreemde taal. De docent (coach) neemt de rol van instructeur op zich. Hij/zij stuurt bij wanneer het moet en laat los wanneer het kan. Tijdens de introductie op 1 november 2019 op de beurs Levende Talen in de jaarbeurs Utrecht lanceerden we DigLin MVT met een herbruikbare DigLin MVT Truck, website, vouwfolders, beurswand en een introductie animatie.

Geef een reactie