Interim marketing & communicatie-adviseur Boom beroepsonderwijs

Interim marketing & communicatie-adviseur Boom beroepsonderwijs

Wat een ontzetten leuk team mocht ik leren kennen bij Boom Beroepsonderwijs. Van november 2019 tot juni 2020 mocht ik hier als interim communicatie-adviseur aan de slag. In de eerste maanden ondersteuning van het team marketingcoördinatoren voor een grootschalig event en daarna ter vervanging tijdens het zwangerschapsverlof van een van de coördinatoren. Van november tot begin maart 2020 vanuit standplaats Meppel en daarna vanuit mijn thuiskantoor i.v.m. de uitbraak van het Coranavirus.

Werkzaamheden

Tijdens deze periode mocht ik o.a. onderstaande fondsen en uitgevers bedienen bij het uitvoeren en opzetten van marketing- en communicatieplannen. O.a. door het houden van interviews/schrijven van teksten, schrijven en uitsturen van nieuwsbrieven, maken van animaties/presentaties, voorbereiden en geven van webinars en het geven van communicatieadvies.

Geef een reactie