Masterclasses Gastouderopvang

Masterclasses Gastouderopvang

Wederom een leuk project met een fijne samenwerkingspartner onder mijn hoede! Zojuist de eerste online aanzet mogen wegzetten voor een opdracht voor drie grote partijen in de gastouderopvang: KennisNetwerk Gastouderopvang (KNGO), PortaBase en Fagon.

In samenwerking met creatief grafisch vormgever Tanja Roelofs van SourceCare Media creëer ik de communicatiecampagne rondom de Masterclasses Gastouderopvang. De Masterclasses bieden professionals in de gastouderopvang een inspirerende stap gericht op verdieping, toekomst en ondernemen. Zodat zij alles uit zichzelf én hun onderneming halen op zowel pedagogisch als zakelijk vlak.
Een avondvullend programma met sprekers die ondersteunend zijn op de dagelijks praktijk en aanvullend zijn op het gebied van innovatie, pedagogiek en ondernemen.

We creëerden een social media campagne met onder andere een triggermovie maar ook persberichten, banners en (web)teksten. Deze vinden hun weg nu al online en natuurlijk staat er ook een mooie aftermovie op stapel. Meer weten over de Masterclasses? Kijk op https://masterclasses-gastouderopvang.nl/.

Programma Masterclasses Zwolle, Eindhoven en Utrecht

18.00 – 18.30 Ontvangst met koffie/thee en een heerlijke lekkernij
18.30 – 19.45 Masterclassronde 1
19.45 – 20.15 Ontmoet uw collega’s met een drankje en een hapje
20.15 – 21.30 Masterclassronde 2
21.30 Ontmoet de sprekers bij de afsluitende netwerkborrel

Geef een reactie