Regioreporters van Boys & Girls Club

Regioreporters van Boys & Girls Club

Soms heb je van die opdrachten die echt de kers op de taart zijn, dan mag ik op pad met de regioreporters van Boys & Girls Club. Deze reporters maken reportages achter de schermen of tijdens events. Ik begeleid deze jonge journalisten voorafgaand en tijdens de reportages, film en monteer tot korte clips voor het YouTubekanaal van Boys & Girls Club. De rubrieken Lifestyle, Science, Food, Explore en Fun uit het magazine komen herkenbaar terug in de interactieve vlogs. De content prikkelt de nieuwsgierigheid van de jonge doelgroep. Bovendien stimuleren de doe-items om activiteiten uit te voeren en (buiten) in beweging te komen! Ook zo’n gave vlog van een event of uw organisatie. Kijk op https://boysgirlsclub.info/partners/

Geef een reactie