Vers van de drukpers van Boom beroepsonderwijs:

Vers van de drukpers van Boom beroepsonderwijs:

Voor de mooie doelgroep VMBO mocht ik samen met collega auteur Anne Timmer-Melis het werkboek: werken met Windows en Office gevorderd creeren. De serie Edu4all biedt praktisch en beroepsgericht lesmateriaal voor de onderbouw (PPO), de beroepsgerichte profielen, LOB en algemene beroepsgerichte vaardigheden. Met dit werkboek haalt de leerling meer uit Windows, Word, Excel en Powerpoint. Het is het vervolg op het werkboek Werken met Windows en Office – basis.

Het werkboek werken met Windows en Office gevorderd bestellen? Dat kan hier.

1 reactie tot nu toe

Een WordPress commentator Geplaatst op12:10 pm - mei 31, 2021

Hoi, dit is een reactie.
Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
Avatars van auteurs komen van Gravatar.

Geef een reactie